AN UNBIASED VIEW OF קידום אתרים בגוגל

An Unbiased View of קידום אתרים בגוגל

An Unbiased View of קידום אתרים בגוגל

Blog Article



קידום אתרים אורגני באופן עצמאי הוא אפשרי, אך דורש לא מעט סבלנות והתמדה, שכן זהו תהליך לטווח ארוך ומתאים רק לבעלי עסקים רציניים שמוכנים להקדיש הרבה אנרגיה וזמן במטרה לראות תוצאות בעתיד.

אם אתם מאותם אנשים ששואלים את עצמם איך לקדם את האתר שלי בגוגל ואתם מעוניינים לדעת איך לקדם בגוגל אתר לבד או לחילופין ללמוד קידום אתרים לבד – המשיכו לקרוא…

זאת חלוקה דיכוטומית וגסה מאד, יכולות להיות עוד מליון סיבות אבל לא אלאה אתכם יותר מדי בפרטים בשלב זה.

למה לא להתחיל להתעסק בפעולות הקידום בתכל'ס? הסיבה היא מאוד פשוטה: עניין של קרדיט.

כמובן! צילמנו עבורכם המון סרטונים, זו גם הזדמנות מעולה להזמין אתכם לחפש את ערוץ היוטיוב של עשהאל דרייר קידום אתרים ביוטיוב ולהירשם כמנויים.

תדאגו שאתר הלקוח שלכם לא יהיה כזה! גוגל רוצה להציג את תוצאות החיפוש הטובות והרלוונטיות ביותר ולכן, אתר שנטען מהר יקבל נקודות זכות שיובילו למיקום גבוהה יותר בתוצאות החיפוש.

בכל אופן, החלטתי לכתוב מדריך קידום אתרים למתחילים ולרכז כמה טיפים עבור כל אותם בעלי עסקים או סתם חבר'ה שבא להם לקדם את האתר שלהם עצמם בגוגל בתוצאות האורגניות.

המטרה היא לייצר רשימה ראשונית של נושאים וביטויים, ולקבל מושג מה מעניין את קהל היעד שלכם ואיך הוא מחפש את מה שמעניין אותו.

כאשר עוסקים בתכנון של תהליך קידום אורגני צריך להתייחס למכלול שלם של היבטים: מהו התקציב שיש ברשותנו לצורך הקידום? מהי האסטרטגיה העסקית והבידול העסקי שלנו? באילו ביטויי מפתח נרצה להתמקד?

מעבר לרלוונטיות, חשוב לוודא שהביטויים שנבחר הם באמת הביטויים שאנשים מחפשים.

לצד התוכן והקישורים, אלמנט חשוב נוסף הוא ביצוע אופטימיזציה מתמשכת של רכיבים שונים באתר, על מנת להתאים אותם למנוע החיפוש ולגולשים עצמם.

רבים נוטים לחשוב שכאשר גולש מקליד שאילתא בשורת החיפוש, מבצע מנוע החיפוש בדיקה בזמן אמת של אתרי האינטרנט השונים הפזורים ברחבי הרשת, מוצא את האתרים הרלוונטיים לשאילתא שביצע website הגולש, ומציג את התוצאות, בסדר יורד של חשיבות והתאמה לגולש, בדף תוצאות החיפוש. ובכן, הדברים עובדים בצורה קצת שונה.

בשביל להסביר את העניין טוב יותר – תיזכרו רגע בצורה שבה סניפי איקאה בנויים. בשביל להגיע לקופות, צריך לעבור דרך כל המחלקות.

לפעמים קל הרבה יותר לשפר את שיעור ההקלקה של הגולשים, מאשר את הדירוג האורגני של ביטויי מסויים בדף תוצאות החיפוש.

Report this page